Paul en Gayle tot Noosa en verdere plannen
Onze laatste zondag bij Paul en Gayle was 1e paasdag. Eerst met Paul en Gayle meegeweest naar de kerk en daarna kwam de hele familie op bezoek voor een BBQ-lunch en een potje voetbal.
Op 2e paasdag hebben we de nieuwe hippie-camper opgehaald. Vanwege de paasdrukte en het hoge aantal ongelukken dat hierbij gebeurd zijn we dinsdag gaan rijden. Na de nacht van maandag op dinsdag kwamen we erachter dat ook de koelbox in deze camper kapot was. Dit keer deed de 'Eski' het wel, maar iets te goed. Alles was na nacht 1 diepgevroren.
Vanaf Paul en Gayle zijn we naar Judith-Ann in Toowoomba gereden en hebben hier een nacht doorgebracht bij haar thuis. We hadden haar leren kennen bij Paul en Gayle.
Vanaf Toowoomba zijn we naar Caloundra gereden. Leuke camping en we stonden naast een naar Australie geemigreerde Nederlander die nog in het nederlandse leger had gewerkt. Hier hebben we ook de 'eski' laten maken.
Vanaf Caloundra zijn we naar Mooloolaba gereden en hebben hier ook een nachtje doorgebracht. om vervolgens naar Coolum Beach en uiteindelijk naar Noosa door te rijden. We hebben besloten hier tot morgen te blijven (3 nachten).
Morgen rijden we door naar Rainbow Beach en vanaf hier gaan we waarschijnlijk naar Fraser Island.
Vanaf daar doen we sowieso Bundaberg, Airlie Beach, Maryborough, Town 1770 gladstone en nog een aantal plaatsen aan.
Ondertussen hebben we toch wel een aardig kleurtje gepakt en hebben we het nog steeds naar ons zin!
Nog maar een maandje te gaan en dan moeten we alweer naar huis, maar tot die tijd gaan we er nog lekker van genieten!
Lieve lieverds!!!! Wat heerlijk om thuis te komen en er ligt een kaartje op de deurmat, thanks!!! Volg jullie stilletjes op de achtergrond .... wat een heerlijke verhalen en wat een prachtige foto's. Jullie zien er zo lekker relaxed, bruin en vrolijk uit. Het spat van de foto's af, dat jullie genieten :-) Als jullie weer thuis zijn wil ik alle verhalen live horen, gaan we lekker koken en wijn drinken en ik ga alleen maar luisteren......
Voor nu vooral doorgaan met genieten en sla alle mooie waardevolle dingen die jullie nu beleven op een mooi plekje in je hart, kan je er altijd met een glimlach aan terug denken!
Dikkenattevetteklapzoen!!!!
Hi liefjes, klinkt allemaal super super super!! We hebben jullie wel gemist hoor op mijn verjaardag :)
Have lots of fun darlings!
KUSJES
hoi
kus cleo
kus sterre
kus ella
kus lucia
Wij hebben je fotos bekeken en we vinden ze heel erg mooi.
Cleo vond de foto met jeroen en zijn smalle buik heel interessant.
Ik hou heel erg veel van je. en we vinden je super lief.
liefs cleo en sterre
ik mis je ik hoop dat je gauw wir terug komt lucia.
kus van lisanne en irma!
Ha, eindelijk weer een verhaaltje! Zo dus jullie zijn weer on the road, leuk he? Zo te zien hebben jullie besloten om toch vooral aan de kust te blijven. Als je toch nog kunt opbrengen kunnen wij jullie aanbevelen om ter hoogte van Rockhampton, een paar 100 km het binnenland in te gaan richting Emerald. Daar kan je in super rare dorpjes als Rubeyville 'fossicken'. Het is dan ook niet ver naar het prachtige natuurgebied Carnarvon Gorge waar je nog grotten met Abor.tekeningen en zo kan zien. Een heel bijzondere camping daar is de Takarakka Bush Resort. Je mag er eigenlijk niet met je huurauto in maar als het droog is en je rijdt rustig is het maar 40 km over een onverharde weg vanaf de bitumen weg en kan je er prima komen. Echt, het is een aanrader! Hoe dan ook aan de kust leuke, grappige plaatsen genoeg. Hoe verder je naar het noorden rijdt, hoe rustiger het wordt! Geniet ervan, voordat je het weet is het weer voorbij. Heel veel liefs Anna & Jerry
wat leuk om te lezen dat jullie t zo ontzettend naar je zin hebben!
ik mis je wel met sporten hahaha
geniet nog lekker
dikke kus stef en mika
xxxx
Heeeej lieverds!!!
Echt leuk om alles te lezen!! En zat ook in ene keer te bedenken dat de tijd wel heeel snel gaat! Maar jullie zien ook een heleboel :)
Geniet er nog lekker van en dan is het zo meteen ook weer mooi weer als jullie terug komen, dan hoeven jullie hier niet zo meer te wennen ;)
xxxx